A Citizen nyomtatók előnyeiről

 Minőségi nyomtatás minőségi nyomtatókkal!

A Citizen név az órák területén egyértelműen a minőséget és megbízhatóságot szimbolizálja.

A cég ezeket a nemes hagyományokat követi a címkenyomtatók tervezése és gyártása során is.

Néhány érv fenti állításunk bizonyítására:

 1. A CITIZEN nyomtatók megbízhatóak, tartósak és erősek, melyet az is bizonyít, hogy a gyártó egyedülálló, 2 éves garanciát vállal a készülékekre!
 2. Fém mechanika – nagyobb megbízhatóság.
  A nagyrészt műanyag szerkezeti elemekből készült asztali nyomtatókkal ellentétben teljes egészében fémből készült mechanikát használ, hogy a nyomtató megbízható és pontos legyen. A nyomtatófej függőleges pozícióig felnyitható, hogy könnyű legyen a tisztítás és karbantartás.
 3. Forradalmian új, aktív festékszalag-vezérlés és pozícionálás.
  Gyorsan kisimítja a festékszalag-cserénél előforduló gyűrődéseket.
  Nyomtatás közben sem gyűrődhet a szalag, még szokatlan média használata esetén sem.
  Pontos pozícionálás, ami különösen hasznos a kisméretű médiáknál, mint pl. ékszercímkék, típustáblák. Nincs csúszás a festékszalag és a média között a fényes vagy különleges médiák használatakor sem.
 4. Könnyű kellékcsere, könnyen kezelhető mechanizmus.
  A nyomtatóban lévő színkódolt működtető karokkal a kellékcsere és beállítás hihetetlenül egyszerűvé, gyorssá és hatékonnyá válik. Felhasználóbarát belső kiképzésének  köszönhetően a média útja teljesen szabadon elérhető.
 5. Hi-OpenTM burkolat, mely függőlegesen nyílik, ezáltal nem növeli a nyomtató működtetése során elfoglalt helyet. A Soft-Close felső tető bármilyen pozícióban megállítható és egy fékrendszer segítségével puhán, csendesen csukódik, ezzel megelőzve az esetleges baleseteket.
 6. Emulációk közötti átjárhatóság.
  A CL-S521, CL-S621/631, CL-S6621, CL-E720/730 és a CL-S700/703 készülékek úgynevezett Cross-Emulation funkciója automatikusan felismeri a felhasználói környezetet, így az sem okoz gondot, ha a készüléket más hálózathoz vagy alkalmazáshoz csatlakoztatjuk, például Zebráról Datamax szoftverkörnyezetre váltunk vagy fordítva.
 7. Nagy teljesítményű, integrált belső tápegység.
  Elkerülhető a tápegység sérülése, nem igényel külön helyet és figyelmet.
 8. Nagy kapacitású médiatartó, még az asztali változatoknál is.
 9. A nyomtatók médiaérzékelője mozgatható, ezért még a nem szabályos négyzet alakú címkék nyomtatása is könnyű feladat.
 10. Alacsony szervizköltség.  Nincs kiesett termelési idő, mert a kopó alkatrészek – mint a nyomtatófej és a média nyomóhengerek – házilag is egy perc alatt cserélhetőek!

Miben segíthetünk?